Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

12 дни тя яде само банани. Какво се случи с нея? (ВИДЕО)

Джулия Тарбат хапвала банани в продължение на 12 дни. Какъв бил резултата?

банани

Не е тайна, че бананите са много полезен плод. Те имат високи нива на хранителни вещества, като фруктоза, захароза, глюкоза и целулоза, които предоставят засищане на тялото за дълъг период от време. Бананите могат да поддържат силата и здравето на сърцето и добрата кондиция на цялото тяло. Освен това,бананите идеално прочистват организма.

Джулия Тарбат е диетолог, който се осмели да направи детоксикация на тялото с помощта на банани. 12 дни тя е яла само банани, авокадо, портокали и малко ананас. Това имало невероятен ефект върху нейното здраве!

Преди да започне диетата Джулия имала здравословни проблеми като високи нива на захар в кръвта, проблеми с храносмилането, гъбична инфекция, депресия и хормонален дисбаланс. В допълнение, за един много дълъг период от време, Джулия безуспешно се опитвала да забременее. Тя започнала моно-диетата постепенно. В началото хапвала и други цитрусови плодове, но накрая останали само бананите. Тук трябва да отворим една широка скоба, и да кажем, че Джулия провеждала детоксикацията заедно със своя съпруг.

Какво се случило след тези 12 дни? Какви промени забелязала Джулия?

1. Моите органи никога не са работили толкова добре. не съм изпитвала никакво чувство на дискомфорт! Невероятна лекота! Аз не обръщах никакво внимание на онова, което се случваше в стомаха ми.

2. Аз станах много по-спокойна и съсредоточена. Бананите ми даваха достатъчно енергия, за да изпълнявам ежедневната си работа, и тя не се превърна в допълнителна тежест за тялото.

3. Първите 2 дни ми беше странно и досадно, но след това свикнах.

След диетата Джулия забелязала, че кожата ѝ е чиста, мека и гладка. Здравето ѝ било на най-високо ниво. Няколко седмици по-късно Джулия вече била бременна.

По колко банана хапвала Джулия? Няма бройка и количество. Всеки път, когато тя изпитвала макар и малък глад, хапвала малко банан.

Изглед на опаковката на продукта Доктор Силвър Dr. Silver
СРЕБЪРНАТА ВОДА, направена с новия генератор за сребърна вода Dr.Silver, е с още повече ползи за здравето

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “12 дни тя яде само банани. Какво се случи с нея? (ВИДЕО)

  1. Радка Илиева каза:

    Още по-добър ефект има ако към тази диета се добавят гъбите рейши. Има ги на прах, на капсули и като добавка в кафе, чай, горещ шоколад и соево мляко. Те също подпомагат процеса на детоксикация, но доставят и повече енергия, защото са богати на много полизахариди и други нутриенти. Внасят кислород в кръвта, а това изчиства кръвоносните съдове от малките тромбчета, които ги запушват и пречат на циркулацията на кръвта в малките капиляри на мозъка, очите и крайниците. След като се подобри микроциркулацията, човек се чувства по-спокоен, по-работоспособен и по-концентриран. Гъбите са по-висш клас от растенията, те са по-силна храна и са по-близки по имунна система до човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *