ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Военна диета помага да отслабнете с 3 килограма за три дни

Бързото отслабване, като резултат от тази диета, е гарантирано, ако спазвате няколко задължителни условия

voennaja-dieta Всички знаем, че професионалните войници трябва да бъдат не само в добра форма, но и в добро здраве. Затова медицинските специалисти са създали специална военна диета, която има за цел да върне или да поддържа добрата форма на военните. Военната диета се фокусира върху бързото отслабване. Ако спазвате стриктно хранителният режим, на ден ще поемате не повече от 1400 калории на ден. Храни и ястия са проектирани по такъв начин, че да се постигне максимално изгаряне на мазнини. Военните експерти са разработили диетата „Pentagon“ специално за бърза загуба на тегло, преди изпращането на войските в горещите точки по света.

Диета не причинява вреда на организма. прави се за три дни, като четвъртият ден е свободен, но е с разумен прием на храна. Следват още три дни диета, един ден почивка, още три дни и край. Трите серии от трите диетични дни може да се правят на всеки три месеца, не по-често.

По време на военната диета няма да ви се наложи да готвите. Режимът е почти спартански, движението е задължително. Дори и само чай да пиете през тези три дни, пак няма да отслабнете, ако не се движите, затова задължително комбинирайте диетичния режим с двигателна активност.

Меню

Закуска. Половин грейпфрут, половин филийка черен хляб, чаша чай с лъжичка мед.

Обяд. 100 грама консервирана риба тон, една филия хляб, малка порция салата или варени картофи, обилно лимон върху рибата, салатата или картофите и чаша фреш по избор, но изпита половин час след обяда.

Вечеря. 100 грама варено говеждо, бяло пилешко или телешко месо, 100 г варен боб, половин банан, ябълка, чаша чай с лъжичка мед.

Чай може да се пие както черен, така и зелен, по ваша преценка. Между храненията се пие вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *