Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки при артрит

На болното място се нареждат едно върху друго орехови листа, на които предварително се режат дръжките. Държат се цяла нощ.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама корени от репей, корени от бял оман, корени от глухарче, стръкове от коприва, по 60 грама листа от бреза и стръкове от риган. 2 супени лъжици се заливат с 600 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 грама 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама стръкове от хвощ и корени от гръмотрън, 60 грама плод от хвойна, 50 грама кори от зърнастец и 40 грама плод от копър. 2 супени лъжици се заливат с 600 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън, киснат 30 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 грама 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *