ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да победите главоболието за 3 минути?

Какво се случва, ако имате много и важни задачи през деня, а главоболието не спира да ви измъчва?

glavobolie Хората, които страдат от мигрена знаят какво е истинска болка. Това е болка, заради която не може да вършите и най-простите и обикновени неща. И ако болката в главата става хроничен проблем, то този проблем се отразява на всичко, което ви се случва в живота.

Ако редовно се вземат хапчета за подтискане на главоболието или безкрайно се дъвчат бонбони (глюкозата помага за облекчаване на главоболието), може би сте предположили, че вашето здраве не е много добре. Не на последно място, сладкото води до пристрастяване, а това може да предизвика допълнителни проблеми със здравето.

При така създалото се положение повечето от нас влизат в спиралата на лечението на главоболието, от която измъкване няма. Пием хапчета, болката минава, после се връща отново, и то с по-голяма сила.

Има един много лесен, доказано ефективен и достъпен начин за бързо овладяване на главоболието.

Ще са ви нужни само лимонов сок, лимонова кора и малко хималайска сол. Тази сол, между другото, е полезна сама по себе си: тя повишава нивото на серотонина (т.е. има успокояващ ефект) и укрепва имунната система.

Смесете сока на два лимона, изцедени или пасирани заедно с корите, в купа, и добавете две чаени лъжици сол. Разбърква се. От тази смес се изпива количество, колкото чаша за текила.

Вкусът, разбира се, не е най-добрият на света, но ще почувствате облекчение в рамките на няколко минути. Ако употребявате тази смес редовно, ще забележите, че болката става по-малко интензивна. И след известно време главоболието просто няма да го има.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този метод на лечение не е подходящ за хора с високо кръвно налягане, както и за бременни жени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *