ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Корен от глухарче – ефикасно средство срещу рак

Коренът от глухарче – билка, която расте и в България, е ефикасно средство срещу раковите заболявания. Специалисти твърдят, че той е по-ефективен от химиотерапията, защото убива само „лошите“ клетки. След редица изследвания канадски учени са стигнали до важния извод, че коренът от глухарче се справя успешно с раковите клетки и най-хубавото е, че по никакъв начин не вреди на здравето.

Билкари казват, че глухарчето е уникално растение, защото помага при десетки здравословни проблеми. Действа благоприятно при болни бъбреци, черен дроб, жлъчка и проблемна храносмилателна система. Често се използва като разхлабително.

Глухарче срещу рак
Глухарче срещу рак

Как можем да консумираме това лечебно растение?

Салата от глухарче

Можете да си сварите листа от глухарче и да си направите вкусна салата. По желание добавете малко зехтин, лимонов сок и сол на вкус. Можете да изпиете като чай и водата, в която сте сварили глухарчето, но имайте предвид, че е леко горчива.

Друга рецепта:

Сложете в хладка солена вода измитите листенца. Изчакайте около половин час, след което ги нарежете на дребно. Прибавете пресен магданоз, копър, пресен лук, маслини и зехтин. Да ви е сладко!

Генотрон срещу рак
Генотрон срещу рак – концентрирана формула с корени от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *