Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учените разкриха изненадваща причина за затлъстяването

Шумът от автомобилния трафик също води до затлъстяване

Заключенията на екип учени, публикувани на страниците на журнала Occupational&Environmental Medicine по отношение на причинителите на затлъстяването, са доста изненадващи.

Освен всички известни до момента факти, екипът учени добавя и шума от автомобилния трафик.
Оказва се, че единствената полза, която можете да имате от автомобилния трафик ще бъде, ако сте собственик на мултинационален конгломерат за търговия с природен газ и петрол.

Шумът от автомобилния трафик също води до затлъстяване
Шумът от автомобилния трафик също води до затлъстяване

В списъка с отрицателните ефекти, които причиняват затлъстяване може спокойно да се добави и шумовото замърсяване, което се „произвежда” ежедневно.
Експертите са провели проучването за въздействието на шума от автомобилите сред 5 075 шведи.
В края на наблюдението, специалистите стигнали до извода, че при хората, които са изложени постоянно на един от трите източника на шумово замърсяване, при ниво надвишаващо 45 децибела, рисковете от затлъстяване са с 25% по-големи.

Ако хората са изложени на въздействието и на трите източника на шум, то тогава процентът на риска от затлъстяване нараства двойно.
Изводите от проучването сочат, че до затлъстяване от шума на трафика се стига заради високото калорийно съдържание, което има пряка връзка с натрупването на излишно тегло.
По всяка вероятност виновниците за напълняването в резултат на шума от трафика, са ежедневният стрес, който ни причинява и хормонът кортизол, пише pik.bg.

Бодилакс може да ви избави от излишните килограми, без да се налага да полагате каквито и да било усилия за целта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *