ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкарят Пламен Бенински споделя рецепти за стопяване на тумори

Билкарят Пламен Бенински споделя полезни рецептите за стопяване на тумори.

Във Фейсбук групата „Билките/лечебните свойства на тревите“ той пише следното:

За стопяването на тумори се използват естествени вещества, които убиват раковите клетки. Няма да се спирам на изгарящите мехлеми – те са твърде болезнени и са само за повърхностни тумори. Също така не харесвам използването на силнодействащите отрови, като супа от олеандър (зокум) и екстракт от бучиниш. Бучиниш използвам само срещу болки. Безопасните средства против тумори са змийското мляко, содата, кислородната вода, отварата от планински хвощ, алое.

1. Повърхностни тумори, включително в гърдите

За мен най-добри резултати дава мазането неколкократно всеки ден с пресен сок от змийско мляко. Змийското мляко спира дори и меланома! Добре е да се редува мазането и със сода и кислородна вода. Методът на бай Владо Бошнаков е да се правят компреси със

Билката змийско мляко
Билката змийско мляко помага за стопяване на тумори

силна отвара от планински хвощ, като заедно с това се пие част от отварата.

2. Карциноми на дебелото черво и черния дроб, както и цироза

Тук са незаменими клизмите с пресен сок или отвара от змийско мляко, съчетани с пиенето на сок или отвара от хвощ и змийско мляко. Бай Владо Бошнаков практикува и компреси в областта на корема с отвара от хвощ.

3. Рак на шийката на матката

Правят се промивки със змийско мляко и хвощ, като се редуват с промивки със сместа, която дадох за промивки при цистит. Необходимо е и пиене на отвара от хвощ.

4. Тумори в белия дроб

Помагат инхалации с отвара от змийско мляко и планински хвощ.

5. Тумори в устата, хранопровода, стомаха

Жабурене със сода, кислородна вода, сок от змийско мляко. Пиене на отвара от хвощ и змийско мляко.

6. При тумори във вътрешните отгани, които са недостъпни за непосредствен контакт (далак, панкреас, бъбреци) – пиене на отвара от хвощ и змийско мляко, приемане на 3 -6 лъжици от следната смес: 350гр. листа алое, 50мл. коняк (уиски) и 500гр. мед – смесват се в блендер. Тази смес може да се използва при всякакви тумори, както и за профилактика – тя подсилва имунната система. Рецептата е на отец Романо Заго.

7. При тумори в лимфната система, както и при левкемия, се използват лепка, кукувича прежда, змийско мляко и хвощ.

Държа да отбележа, че настоящата статия не е ръководство за самолечение. Самолечението ще бъде успешно, ако има точна диагноза на съпътстващите заболявания, които често предизвикват усложнения, по-опасни от тумора. Ако лекуваме тумора, а човекът умре от чернодробна кома, тогава какво сме направили?

Посочил съм само рецепти, които съм използвал лично, както и тези на бай Владо Бошнаков. Неговия метод включва и други чайове, но тук се ограничавам до средствата за непосредствено стопяване на туморите.

Б17
Оригиналният витамин Б17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 8 до “Билкарят Пламен Бенински споделя рецепти за стопяване на тумори

  1. latinka каза:

    Аз съм изпила 3 л. Змийско мляко за разширен черен дроб.
    4 листа от билката се сварява за 4 минути в 1 литър вода . Пие се по 1 с.л сутрин на гладно докато се изпие 1л. Правим 10 дни почивка и пием още 1 л. Отровно е, не злоупотребявайте с дозата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *