Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкарят Пламен Бенински споделя рецепти за стопяване на тумори

Билкарят Пламен Бенински споделя полезни рецептите за стопяване на тумори.

Във Фейсбук групата „Билките/лечебните свойства на тревите“ той пише следното:

За стопяването на тумори се използват естествени вещества, които убиват раковите клетки. Няма да се спирам на изгарящите мехлеми – те са твърде болезнени и са само за повърхностни тумори. Също така не харесвам използването на силнодействащите отрови, като супа от олеандър (зокум) и екстракт от бучиниш. Бучиниш използвам само срещу болки. Безопасните средства против тумори са змийското мляко, содата, кислородната вода, отварата от планински хвощ, алое.

1. Повърхностни тумори, включително в гърдите

За мен най-добри резултати дава мазането неколкократно всеки ден с пресен сок от змийско мляко. Змийското мляко спира дори и меланома! Добре е да се редува мазането и със сода и кислородна вода. Методът на бай Владо Бошнаков е да се правят компреси със

Билката змийско мляко
Билката змийско мляко помага за стопяване на тумори

силна отвара от планински хвощ, като заедно с това се пие част от отварата.

2. Карциноми на дебелото черво и черния дроб, както и цироза

Тук са незаменими клизмите с пресен сок или отвара от змийско мляко, съчетани с пиенето на сок или отвара от хвощ и змийско мляко. Бай Владо Бошнаков практикува и компреси в областта на корема с отвара от хвощ.

3. Рак на шийката на матката

Правят се промивки със змийско мляко и хвощ, като се редуват с промивки със сместа, която дадох за промивки при цистит. Необходимо е и пиене на отвара от хвощ.

4. Тумори в белия дроб

Помагат инхалации с отвара от змийско мляко и планински хвощ.

5. Тумори в устата, хранопровода, стомаха

Жабурене със сода, кислородна вода, сок от змийско мляко. Пиене на отвара от хвощ и змийско мляко.

6. При тумори във вътрешните отгани, които са недостъпни за непосредствен контакт (далак, панкреас, бъбреци) – пиене на отвара от хвощ и змийско мляко, приемане на 3 -6 лъжици от следната смес: 350гр. листа алое, 50мл. коняк (уиски) и 500гр. мед – смесват се в блендер. Тази смес може да се използва при всякакви тумори, както и за профилактика – тя подсилва имунната система. Рецептата е на отец Романо Заго.

7. При тумори в лимфната система, както и при левкемия, се използват лепка, кукувича прежда, змийско мляко и хвощ.

Държа да отбележа, че настоящата статия не е ръководство за самолечение. Самолечението ще бъде успешно, ако има точна диагноза на съпътстващите заболявания, които често предизвикват усложнения, по-опасни от тумора. Ако лекуваме тумора, а човекът умре от чернодробна кома, тогава какво сме направили?

Посочил съм само рецепти, които съм използвал лично, както и тези на бай Владо Бошнаков. Неговия метод включва и други чайове, но тук се ограничавам до средствата за непосредствено стопяване на туморите.

Б17
Оригиналният витамин Б17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 8 до “Билкарят Пламен Бенински споделя рецепти за стопяване на тумори

  1. latinka каза:

    Аз съм изпила 3 л. Змийско мляко за разширен черен дроб.
    4 листа от билката се сварява за 4 минути в 1 литър вода . Пие се по 1 с.л сутрин на гладно докато се изпие 1л. Правим 10 дни почивка и пием още 1 л. Отровно е, не злоупотребявайте с дозата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *