Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Червените петна по лицето могат да бъдат премахнати

Аз имам нормална кожа, но преди няколко месеца забелязах едно неприятно червено петно край носа си по-скоро прилича на миниатюрна мрежа. Кажете ми как да се справя с това неприятно петно, което за­грозява лицето ми?

Диляна Стоянова – Видин

Има два начина за решаване на вашия проблем. Ако петното не е много голямо, най-добре ще е да се опитате да го премах­нете с електрокоагулация. Това е подходящ, но по-бавен начин за лечение на кожата и за да премахнете петното, ще трябва да си направите няколко процедури. Могат да се провеждат само през есенно-зимния период, защото през лятото има опасност да се появи пигментация.

На по-големите места трябва да се прилага лазерна терапия. Тя е по-скъпа, но затова отнема много малко време и може да се провежда по всяко време на годината.

ВНИМАНИЕ!

На болните с повишено кръвно налягане, с тежки сърдечно­съдови заболявания, а сьщо така и на възрастните хора обик­новено не се предписва този вид терапия.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *