ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Еликсир за отслабване

Елексирът от мед и канела върши чудеса, а за още по-ускорен ефект може да ви помогнат капсулите на Бодилакс, който е тайната формула на проф. д-р Петър Манолов

Предлагаме ви един напълно натурален еликсир за отслабване, който върши чудеса.

С наближаването на летния сезон и времето за плажове, всяка дама иска да има идеална фигура.
Това не е чак толкова трудно достижимо, особено, ако използвате този еликсир за отслабване.
Можете да бъдете сигурни, че ще останете очаровани от резултатите.

BodyLax_Photo1-232x400Макар основно да гледаме на канелата като ароматната подправка, която се добавя основно към сладки изкушения, се оказва, че тя върши чудеса за отслабването. Ако заедно с това приемате и Бодилакс, ефектът ще е поразителен. Той благоприятства за нормалното функциониране на храносмилателната система. Съдържащите се в него етеричните масла и влакнини в билките, спомагат за нормалната перисталтика и нормалната моторика на стомашно-чревния тракт. Така лесно и напълно естествено Бодилакс помага за намаляване на излишните килограми и натрупаните шлаки в организма.

Тандемът мед и канела върши чудеса
Тандемът мед и канела върши чудеса

Канелата намира доста широко приложение в народната медицина, тъй като помага в борбата с редица заболявания.

За да се сдобием с така желаната стройна фигура, първо трябва да нормализираме обмяната на веществата. Не се отказвайте, тъй като това не е никак трудна задача, както вече по-горе посочихме с чудодейния лек на проф. д-р Петър Манолов – Бодилакс.
Това, което трябва да направите е просто да съчетаете мед и канела.
Феноменалният тандем има отлично действие. Този факт се обяснява с мощните му свойства да прогонва токсините от организма, които са първата основна крачка към стройна фигура.

Пригответе си две чаени лъжички мед и половината на това количество канела. Залейте канелата на прах с един литър вряла вода, покрийте я и я оставете да престои 30 мин.
След като канеленият чай изстине, добавете меда и оставете сместа да престои за една нощ в хладилника.
Това количество трябва да се изпие в рамките на деня.

Имайте предвид, че задължително трябва да изпиете по половин чаша от него сутрин на гладно и вечер преди лягане, като в комбинация с Бодилакс, ще постигнете забележителни резултати в отслабването Ви. В момента, в който избавите тялото си от токсините, ще започнете да отслабвате, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *