ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Масажирайте тази точка, за да се излекувате от редица болести

За да засилите ефекта масажа на тази специфична точка, го съчетайте с „Тибетски капки на живота”

Специалисти по масажи твърдят, че с масаж на само една точка от тялото можем да излекуваме редица заболявания и то най-вече тези, свързани с органите от долната половина на тялото.

Това е и един от най-дневните методи за лечение на редица заболявания, който все още се прилага в Япония.
Освен всичко друго, ежедневната активация на точката Цу Сан Лий ще подмлади тялото ви.

Всеки човек мечтае да е здрав и има лесен начин да изгоним голяма част от болестите, както и да излекуваме тези, в чиято жертва сме паднали.

точка
За да засилите ефекта от този масаж, го съчетайте с „Тибетски капки на живота”

Точката, която може да ви избави от доста болести се намира точно под чашката на коляното. Специалисти твърдят, че тя е в състояние да изцери 100 болести.
За подсилване на ефекта от този много полезен масаж, можете да започнете да приемате и Тибетски капки на живота, които церят 500 болести.
Що се отнася до точката, тя контролира работата на всички органи от долната част на тялото, а освен това подпомага правилната функция на стомашно-чревния тракт, надбъречните жлези и бъбреците.

Масажирайки тази точка, тялото ви се чувства така, сякаш сте инжектирали адреналин, хидрокортизон и редица важни хормони за тялото.
Правете масаж на тази точка и на двата крака. Необходимо е да отделяте десет минути дневно за този наистина вълшебен масаж, който ще свърши чудеса с тялото ви. Както вече ви казахме, можете да засилите допълнително ефекта му и с приема на „Тибетски капки на живота”.

Масажът в съчетание с „Тибетски капки на живота”ще регулират нивата на кръвното ви налягане, ще засилят имунитета ви, ще подобрят функциите на храносмилателния тракт и ще ви помогнат да се възстановите по-лесно след инсулт, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *