ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Кулкарни: С хомеопатия можем да лекуваме щитовидната жлеза

Много хора се оплакват от проблеми с щитовидната жлеза. Лекарите изписват медикаментозно лечение, а проф. Кулкарни препоръчва хомеопатия, като за този проблем е изключително ефикасен чаят Ти лайф

Щитовидната жлеза може да бъде увредена по много причини. Една от тях е липсата на достатъчно йод в храната и в организма.

Друга причина е наследственост и генна мутация.

Трета причина е стресът, на който всички сме подложени в ежедневието, в работата, дори в семейството.

Четвъртата причина са негативните емоции, които човек изпитва, както и емоции, породени от срам, стеснителност или срамежливост.

Ето какво обясни проф. Кулкарни, който е директор на Изследователския център по хомеопатия в област Сатара в Индия, писаха в puls.bg.

Проф. Кулкарни е и световно признат преподавател по хомеопатия, както ще видите от поместената снимка.

culkarni
Проф. Кулкарни лекува щитовидната жлеза

Емоциите, които човек таи години наред в своето съзнание и подсъзнание като недоволство, мъка, скръб, унижения, стеснителност, невъзможност да отстоява своето мнение и гледна точка, в определен момент се превръщат в разрушителни за щитовидната жлеза.

Като последовател на източната философия и система за здраве, проф. Кулкарни свързва проблемите с щитовидната жлеза  с  блокажи в петата чакра – чакрата на гърлото.

С помощта на подходящи хомеопатични средства, предписани от специалист хомеопат, вие ще излекувате физически не само щитовидната жлеза, но и ще балансирате вашата пета чакра, така че енергията да тече без проблеми. Подходящ за разрешаването на здравословния проблем с щитовидната жлеза е чаят Ти лайф, който е една от най-ефективните стари индийски рецепти. Запознати твърдят, че формулата на чаят Ти Лайф е взета от първата част на най-древните писания Ведите – Ригведа, където са описани свещените лечебни растения, наречени соми. И в наши дни лечебните растения се използват в индийската традиция като ефикасно решение на здравословните проблеми. Тя се прилага още успешно и в Западна Европа и САЩ.  Чаят Ти лайф няма странични ефекти, тъй като е изцяло на билкова основа. Той подпомага за балансирането функцията на щитовидната жлеза и като цяло за укрепването на организма, защото влияе благоприятно още на сърдечно-съдовата и нервната система.

Ti-Life_shtitovidnata-jleza

Пациентът трябва искрено да разкаже на своя хомеопат какви емоционални проблеми има, какви страхове, задръжки или други, за да бъде подбрано най-доброто средство.

Освен с хомеопатия, проф.   Кулкарни препоръчва и използване на шуслерови соли, но и те трябва да бъдат изписани от шуслеров терапевт.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *