Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това са най-добрите естествени слънцезащитни масла, дар от природата

Наближава лятото, а с него и нуждата да предпазим кожата на лицето и тялото си от вредните лъчи на слънцето

Наближава лятото, а с него и нуждата да предпазим кожата на лицето и тялото си от вредните лъчи на слънцето,  затова и днес ще ви предложим някои естествени масла, които са ни подарени от природата, но пък ни осигуряват по уникален начин здравето и отличния вид на кожата ни, разкрива biopogled.com.

Натуралните масла, дар от природата, имат множество ползи за нас. От една страна в техния състав няма никакви химически или изкуствени вещества, като оцветители, ароматизатори, овлажнители, а от друга, освен тези масла ще съхранят кожата ни от неприятните признаци на стареенето.

koja-krem
За вашата кожа само естествени слънцезащитни масла

А ето и кои са най-полезните за кожата ни масла, които можем да ви препоръчаме като естествени и напълно натурални слънцезащитни продукти:

Масло от авокадо – то е изключително богато на витамини А, D, Е, В, както и на полезните за тялото ни мастни киселини, лецитин. Всички тези съставки оказват благотворно влияние върху кожата ни, те я защитават, хидратират, подхранват и регенерират.

Маслото от авокадо се отразява отлично  на вида и здравето на косата ни – то я хидратира и омекотява. Маска с масло от авокадо прави здрава и красива косата и кожата ни.

Маслото от семена на морков – оранжевият зеленчук е изключително богат на витамин А и каротин – съставки, които са полезни за нашето зрение.

Но наред с тези ползи трябва да отбележим, че маслото от семена на моркови се отразява благотворно и върху здравето на нашата кожа.

Това масло се оказва, че е естествен слънцезащитен продукт, който може с лекота да предотврати неприятните слънчеви изгаряния и зачервявания по кожата на лицето и тялото ни.

Кокосовото масло е богато на натурални антиоксиданти, блокиращи вредното влияние на слънчевите лъчи. Ако използвате продукти, които са произведени на базата на кокосовото масло, то това ще ви помогне да се предпазите от заболявания като рак на кожата.

Масло от гроздовите семки – то е с високо съдържание на олигомерни проантоцианидини – антиоксиданти, които се грижат да предпазват кожата ни от вредните слънчеви лъчи. То се намесва като помага на клетките на кожата успешно да се регенерират, а и да забавят естествените процеси на стареене.

Масло от конопеното семе – естествен продукт, който успешно наподобява естествените мазнини на човешкия организъм. В тях има липиди, които осигуряват защитен слой на епидермиса, който отлично се справя с противодействие на неприятните слънчеви изгаряния.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *