ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пресни листа от глухарче пречистват дебелото черво от полипи

Освен изключително красиво, жълтото глухарче е много полезно, тъй като пречиства дебелото черво от толкова опасните полипи

Пролет е и навън природата се заражда за нов живот. Тревата е свежа, а сред нея прелестните си жълти цветове показва красивото глухарче. Освен, че е красиво това растение носи и изключителни ползи за човешкото здраве и за пречистване на дебелото черво от полипи, пише Фрамар.

Пресни листа от глухарче могат да изчистят опасните полипи по дебелото черво. За да предотвратите този здравословен проблем, а именно полипите, да прераснат в по-страшно заболяване, можете сами да си помогнете с този народен цяр.

gluharche-polipi
С пресни листа от глухарче пречиствате дебелото черво от полипи

За да си приготвите нужната смес са ви необходими около 50 грама свежи пресни листа от жълтото глухарче.

След това ги измийте и ги счукайте в хаванче, по възможност да не е метално.

Като се получи каша, добавете около 0,500 мл преварена вода, с температура, близка до телесната. Не бива да превишите дозата, тъй като глухарчето е доста силна билка.

Оставете листата от глухарче да накиснат във водата поне 30 минути. Прецедете и  така получената смес ще бъде използвана за клизма, като се препоръчва преди лечебната клизма да си направите пречистваща клизма.

Между двете процедури оставете поне два часа, за да можете да изхвърлите натрупаните екскременти и да се успокои дебелото черво.

След като минат тези два часа, си направете лечебната клизма, като се опитайте да задържите сместа от пресните листа на глухарче поне за 30-ина минути.

За да постигнете желания ефект е необходимо да повторите тази лечебна процедура през ден. Така след 10 дни и пет процедури ще можете да си направите медицински изследвания и сами ще се уверите в здравословните ползи на пресните листа на красивото глухарче.

Генотрон
Генотрон – концентрирана формула с глухарче!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Пресни листа от глухарче пречистват дебелото черво от полипи

  1. Кръстева каза:

    Искам да попитам ,това за самият цвят ли се отнася-жълтото,или за листата отдоло?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *