ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Учените са категорични: Хималайската сол лекува!

Хималайската сол лекува редица заболявания, като действа благоприятно най-вече при проблеми, свързани с дихателните пътища. Това обясняват след свое дългогодишно изследване френски учени.

Още преди много години, след различни проучвания, направени в различни точки на света, хималайската сол е обявена за суперхрана. Това природно чудо съдържа над 80 минерала и микроелемента и има съвършенa кристална структура. Най-чистата сол в света се добива в най-големия енергиен център на Земята – Хималаите, и по-точно в Пакистан.

„Розовото злато“, както още наричат хималайската сол, се препоръчва при следните случаи:

астма;
– алергии;
– упорита кашлица;
– за пречистване на синусите;
– при инфекции на гърлото;
– за регулиране на кръвното налягане;
– за лекуване на гъбички;
– при кожни проблеми;
– за детоксикация на организма и др.

Хималайската сол е лечебна
Хималайската сол е лечебна

Хималайските лечители пък твърдят, че хималайската сол усилва енергиите на душата. За разлика от другите соли, тя не е преработена и не съдържа токсини. Тъй като е 100% натурален продукт, ползите от нея за организма са много големи.

На електронната поща на Lekuva.net получихме писмо от наша читателка, която от известно време насам ползва хималайска сол вътрешно и външно. Публикуваме писмото й с нейно разрешение:

Анелия: Доволна съм от лулата с хималайска сол
Анелия: Доволна съм от лулата с хималайска сол

„Здравейте, скъпи хора! Преди много време ми откриха астма. Подложих се на лечение с лекарства и донякъде състоянието ми се подобри, но само временно. Започнах все по-често да чувствам дискомфорт, за съжаление се наложи да се откажа и от любимия си спорт (тенис).

Преди половин година реших да променя коренно начина си на живот. Направих известни промени в менюто си, като първата ми работа беше да заменя готварската сол с хималайска. Много хора не си дават сметка, но всеки ден ядем сол и естествено, тя влияе на здравословното ни състояние. Откакто ползвам хималайска сол, наистина се чувствам по-добре и това беше основната причина да си купя и специална лула с химайска сол за моята астма. Имам лулата Хималаян Пайп от близо 3 месеца и оттогава съм нов човек. Дишам по-леко, почти не кашлям, няма го онова ужасно стягане в гърдите. Познавам и друг човек с моя проблем, чието състояние се подобри благодарение на лулата с хималайска сол.“.

Анелия Коцева, 38 г., Пловдив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Учените са категорични: Хималайската сол лекува!

  1. Борислава каза:

    За енергията на душата не съм знаела, но в къщи употребяваме САМО хималайска сол и сме изключително доволни.

    Най-добрата ми приятелка е астматичка и пробва какво ли не. Току що и пратих статията и очаквайте скоро още един клиент от мен. 🙂

    Сайта ми харесва и вътре публикувате интересни и полезни неща. Продължавайте в същият дух. ++++

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *