Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проф. д-р Петър Манолов: БОДИЛАКС – истинско и трайно решение на запека и килограмите!

По изпитана рецепта на проф. д-р Петър Манолов, д.м.н. 

Бодилакс е оригинален натурален продукт, съставен от растителни екстракти с еднопосочно действие, предназначен да регулира моториката на стомашно-чревния тракт и по-специално на дебелото черво при нарушения във функцията му, свързани с хронична обстипация /запек/, хроничен спастичен колит, проктоколит, дивертикулоза, хемороидална болест и наднормено тегло.

Иновативният продукт предотвратява образуването на газове в храносмилателния тракт, куркания, колики, общ дискомфорт. BodyLaxПодпомага адаптивните механизми и спомага за нормалната перисталтика и синхронизира придвижването на чревното съдържимо като облекчава физиологичните нужди. Тези му действия се дължат освен на разнообразието на биологично-активните съставки на продукта, преди всичко на етерични масла и влакнините, съдържащи се в неговите съставки. Сполучливо подбраните компоненти, съставляващи продукта, и адитивно-синергичния им ефект, са гаранция за максимално благоприятния изход при редовната му употреба.

Механизъм на действие:

Хранителната добавка спомага за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Това се осъществява благодарение на съдържащите се в композицията биологично-активни вещества.

Преминавайки през гастроинтестиналния тракт, съставките поемат течности от тъканите, увеличават обема на чревното съдържимо, предизвикват дразнене на чревните рецептори и се реализира очистващия ефект. Допълнителна роля за това допринасят етеричните масла в композицията.

Хранителната добавка Бодилакс: кори oт зърнастец, корени от ревен, листа от касия, плодове от резене, ленено семе, казанлъшка роза, плодове от анасон.

Предназначение: Тази хранителна добавка допринася за нормалното функциониране на храносмилателната система. Благодарение на етеричните масла и влакнини в билките, подпомага нормалната моторика на стомашно-чревния тракт и нормалната перисталтика. По естесвен и лесен начин спомага за намаляване на излишните килограми и натрупаните шлаки в организма.

Начин на приложение: Два пъти дневно по 2 капсули след хранене.

Съхранение: На сухо и защитено от слънце място при температура от 5 ºС до 28ºС.

На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Противопоказания: При алергия към някоя от съставките. Хранителната добавка да не се ползва от бременни, кърмачки и малки деца.

Още за действието на Бодилакс прочетете мнението на проф. д-р Петър Манолов, д.м.н. ТУК!

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *