Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли надежда за болните от рак на панкреаса?

Ракът на панкреаса е заболяване, което често протича бързо и има фатален изход

панкреас Наскоро учените откриха, че две съставки в зеленчуците се оказаха много ефикасни срещу рака на панкреаса, ако се съчетаят по схема с химиотерапията

Ако болният приеме апигенин и лутеолин, след това химиотерапевтичните препарати са по-ефикасни срещу раковите клетки.

Апигенинът убива клетъчните линии на двата най-агресивни вида рак на панкреаса при човека – се казва в изследване от 2013 г. – Ние постигнахме най-добър резултат обаче, когато първо третирахме туморите с апигенин в продължение на 24 часа и после приложихме химиотерапевтика гемцитабин за 36 часа.

Обяснението на учените е, че апигенинът и лутеолинът са антиоксиданти, докато химиотерапевтиците имат обратен ефект – те са прооксиданти. Ако се вземат наведнъж, взаимно се неутрализират.

Апигенинът се съдържа в целината, артишока, магданоза и броколите. Освен срещу рака на панкреаса той е доказано ефикасен и при рак на гърдата. Лутеолинът се съдържа в царевицата, спанака, морковите, чушките и в другите зеленчуци с ярки цветове.

Ракът на панкреаса е много бърз и много болезнен. Той се развива без симптоми и се открива твърде късно, когато вече е дал разсейки. Това е четвъртият най-смъртоносен вид рак в света.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *