ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НАРИВЕНТ / NARIVENT

Съдържа манитол, дикалиев глициризинат, глицерол, динатриева сол, натриев н-хидроксиметилглицинат, полисорбат 20, калиев сорбат, натриев хидрат, пречистена вода, аромати

Предназначение

nariventНАРИВЕНТ е спрей за нос, предназначен за продължителна употреба. Препоръчва се при хроничен ринит, алергичен ринит, риносинуит – състояния със запушен нос, оток на лигавиците, сърбеж и дразнене в носните кухини. Продуктът облекчава симптоматиката, успокоява лигавиците и ограничава възпалителните процеси. Прилага се при специфични състояния с деформации на носните кухини, при постоперативни състояния на носа и синусите.

Как се приема

Спрей-опаковка, която позволява дозирано впръскване. Обичайният режим на приложение е два пъти дневно по две впръсквания във всяка ноздра. Лекуващият може да препоръча според здравословния проблем и друга дозировка.

Продуктът НАРИВЕНТ може да се прилага продължително време; подходящ е за деца над 12 месеца и много възрастни пациенти. Използването му по време на бременност или кърмене не е проблем.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е в началния етап от лечението продуктът да причини сърбеж и кихане. Ако тази реакция е постоянна, вероятно се касае за свръхчувствителност към някой от компонентите и лечението с медикамента трябва да се прекрати.
Препаратът действа осмотично, което причинява отделяне на голямо количество секрети. Това състояние е преходно.

Кога НЕ БИВА да се приема

НАРИВЕНТ не бива да се прилага при свръхчувствителност към един или повече компоненти на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни. НАРИВЕНТ е успешна алтернатива на кортикостероидната терапия.

_

Усреднена цена в аптеките – 28 лв за спрей-ампула от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *