ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Овесени вани спасяват от тежка екзема

25-годишна жена успя да се спаси от тежка екзема с помощта на овесени вани. Невероятната история е на младата англичанка Ейми-Луис Джеймс.

exemaЕкземата й била така тежка, че тя постоянно се чешела и от нея се сипели люспици от кожата, описват от medikforum.ru. Екземата се появила още когато Ейми била тригодишна. И още в детството си Ейми свикнала предварително да се извинява на всякакви непознати хора за гледката, която представлявали разранените й ръце и лице. Тя страдала силно заради отвращението, което околните не винаги успявали да сдържат. Отделно от емоционалните страдания изпитвала чисто физически мъки и болка. Налагало се непрекъснато да сменя дрехи и спално бельо, но постоянно имала усещането, че е мръсна.

През годините жертвата на екзема опитала всевъзможни лечения, диети, хапчета и мазила. Вместо да се излекува – Ейми затъвала още повече в болестта си. Екземата обхванала цялото й лице и ръцете, изпълзяла и по лицето. Неистовият сърбеж я измъчвал денонощно. Неочаквано за себе си младата жена открила, че усложненията се дължат на продължителното лечение с кремове със стероиди.

Преди година отчаяната жертва на екзема изхвърлила всички лекарства и се доверила на народната медицина. Минала на обикновен овес. Започнала с маски за лице с овес и козе мляко. Те дали удивителни резултати – обривите и сърбежът по лицето й изчезнали. Веднага след това Ейми започнала да си прави овесени вани.

Домашното лечение с антихистаминови препарати и овесени вани дало резултат и някои части от тялото й се изчистили. Сега обривите са концентрирани върху ръцете и шията, но овесеното лечение продължава и Ейми се надява на пълно възстановяване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *