Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да облекчим менопаузата

Вземат се корени и коренища от валериана. Една чаена лъжичка ситно нарязани корени се заливат с една чаена чаша вряща вода и се запарват 2 часа. Запарката се прецежда и се пие по половин чаша сутрин и вечер преди лягане. Особено добре действа при горещи вълни, неврози, раздразнителност и безсъние.

Вземат се стръкове от дяволска уста. 4 супени лъжици от билката се залива с една чаена чаша гореща вода, слага се на водна баня за 15 минути и запарката се охлажда. Билката се изстисква и течността се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 2 пъти дневно 30 минути преди хранене. Действа балаготворно в климактеричната възраст и при жените и при мъжете.

Смесват се 10 грама цветове от лайка, 10 грама стръкове от бял равнец, 10 грама стръкове от очеболец, 5 грама стръкове от змийско мляко. Една супена лъжица от добре смесените билки се залива с една чаена чаша кипяща вода, запарват се 30-40 минути и течността се прецежда. Пие се по две чаени чаши дневно на малки глътки. Облекчава горещите вълни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *