Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте кои лечебни растения помагат при рак!

Това са познати билки и лечебни растения, но тук ще ви запознаем с какво те могат да ви помогнат, ако боледувате от рак.

ginger-mint-rosemary-1
Билкови растения против рак

Розмарин

Розмаринът е от тези лечебни растения билка, която има иглени листа и е добър източник на антиоксиданти. Поради своя произход, той често се използва в средиземноморската кухня и често ще видите, че се включва като основна съставка в италиански подправки. Можете да го използвате, за да добавите аромат на супи, сосове на доматена основа, хляб и храни като говеждо и агнешко месо.

Розмаринът може да помогне за детоксикация, при вкусови промени, лошо храносмилане, метеоризъм и други храносмилателни проблеми, както и при загуба на апетит. Пийте до 3 чаши чай от розмарин листа дневно за помощ при тези проблеми.

Джинджифил

Той отдавна се използва в народната медицина за лечение на всичко от настинки до запек. Може да се използва пресен, в прахообразна форма (като подправка) или захаросан. Въпреки че ароматът между пресен и сушен и смлян джинджифил се различава значително, те могат да бъдат заместени един с друг в много рецепти. Като цяло, можете да замените 1/8 чаена лъжичка джинджифил с 1 супена лъжица прясно настърган джинджифил, както и обратното.

Консумирането на джинджифил и джинджифилови продукти, в допълнение към приемането на каквито и да било лечебни растения против гадене, може да осигури известно успокоение на гаденето по време на лечение на рак.

Мента

Ментата е била използвана в продължение на хиляди години като помощник за храносмилането, за да облекчи газове, нарушено храносмилане, спазми и диария. Може също да помогне при симптоми на синдрома на дразнимото черво и хранително отравяне. Тя успокоява мускулите на стомаха и подобрява работата на жлъчката.

Ако вашият рак или лечението против него причиняват стомашно разстройство, опитайте пиене на чаша ментов чай. Можете да ползвате готови пакетчета чай или да си направите от сушени листа, като запарите 1 супена лъжица в 240 мл гореща вода. Ментата също може да успокои болки в гърлото. Поради тази причина понякога се използва за облекчаване на болезнени рани в устата, които могат да възникнат от химиотерапия и облъчване или е ключов елемент в лечението на това състояние.

 

Продължение

 

 

Това са храните, с които ще живеете 100 години!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *