Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо жените търсят разнооразиe по време на овулация?

Освен разнообразие при покупките на нови стоки, по време на овулация жените не могат да понасят представителките на собствения си пол

шопинг Известно е, че по време на овулация жените предпочитат да се заглеждат по различни мъже. Ново проучване от Университета на Тексас, показа, че овулацията кара жените да се стремят към разнообразие, не само в избора на сексуален партньор, но и други видове разнообразия като покупката на стоки или пробването на различен вид услуги. В изследването са участвали 553 жени на възраст 18-40 години, които не са били бременни и не са приемали хормонални контрацептиви.

Учените са установили, че желанието на жената да се среща с различни мъже, създават у нея собствен и по-различен начин на мислене, защото тя започва да мисли за избора на потенциален оплодител. така е с по-първичните жени, които не са засегнати кой знае колко от еволюцията. По-разумните и улегнали представителни на нежния пол нямат подобни проблеми. Предаността към партньора намалява апетита за разнообразие.

Затова овулацията не толкова много повлиява на поведението на жените, които имат сериозен ангажимент. Най-интересното е, че именно дамите, които са направили своя точен и категоричен избор на партньор, остават верни и на едни и същи марки. Както стана дума по-горе, периодът на овулация при жените е свързан и с едно почти безконечно търчане по магазините. Очевидно е, че изборът на купувачите е свързан със стратегията за развитие на поведението в личните взаимоотношения. Резултатите от изследването са от практическо значение и за маркетинга.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *