Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 начина всеки диабетик да общува здравословно

За съжаление общуването също носи рискове за диабетиците заради широко достъпната нездравословна храна. За да разберете как да регулирате нивата на кръвната си захар, без да жертвате социалния си живот, четете по-надолу.

1. Подберете храната на празника, преди да започнете да си сипвате. Лесно се натрупва огромна купчина от картофено пюре, макаронена салата, лазаня, чипс и сладкиши, ако просто се наредите на опашката и започнете да пълните чинията си. Първо отделете минута да разгледате всичко – така ще направите по-здравословен избор. Подминавайте пърженото пиле и търсете полезни неща, които да включите в подбора си.

2. Занесете здравословно ястие на барбекюто или пикника. Така ще сте сигурни, че има поне едно нещо, от което можете да zdravoslovnoконсумирате спокойно. Пробвайте с плодова салата, салата от домати и краставици, сочен пъпеш или плато от пресни зеленчуци с нискокалорична заливка. За скарата предложете пилешки шишчета с лук, гъби и чери домати.

3. Ангажирайте ръцете си по време на пикниците и събиранията. Стойте встрани от купчините с изкушения, например чипс и сладки, като предложите да сте официалният фотограф на събитието.

4. Изпийте само една чаша вино или една бира. Ако можете да поддържате консумацията си на алкохол в рамките на една чаша или по-малко, най-вероятно не се изправяте пред рискове, защото повечето изследвания не показват увеличена опасност при консумацията на това количество. Пропуснете коктейлите с няколко вида алкохол, защото те са „бомби“ от захар, калории и въглехидрати и не пийте на празен стомах, защото така ще повишите нивата на кръвната захар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *