ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КАЛГЕЛ / CALGEL

Съдържа лигнокаин хидрохлорид, цетилпиридиниум хлорид, сорбитолов разтвор, ксилитол, глицерол, хидроксиетилцелулоза, макрогол, карамел, етанол, хидрогенизирано рициново масло, натриев захарин, хидроксиполиетоксидодекан, левоментол, есенция, вода

Предназначение

calgelКАЛГЕЛ е детски обезболяващ гел за венци. Приложим за облекчаване на болки при никнене на зъбки. Има и антисептично въздействие; продуктът е съобразен като състав с особеностите на детския организъм през първите месеци на живота.

Как се приема

Малко количество КАЛГЕЛ (лентичка до 7-8 мм) се изтисква върху чистия показалец или кърпичка от мека тъкан и се намазва върху зачервения участък на венеца. Процедурата може да се повтори след 20 минути. Общият брой на процедурите не бива да надхвърли 6 в рамките на един ден. КАЛГЕЛ се използва при бебета на възраст над три месеца.

Възможни нежелани ефекти

КАЛГЕЛ може да причини алергични реакции при непоносимост към някоя от съставките. Затова е препоръчително първата апликация да бъде с възможно най-малко количество от гела и да се изчака евентуална реакция. При вече известни алергии гелът не може да се прилага. В случай на реакция приложението се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се прилага

Продуктът е неприложим при алергия към някой от компонентите.

Взаимодействия с други медикаменти

Не са регистрирани

_
Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 10 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *