Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за лечение на хипотония на основата на натурални продукти

За това лечение трябва да се вземат тези растителни и натурални средства, които имат способността да повишават тонуса на съдовете и да подобряват кръвообращението.

hipotoniaПриемането на тези лекарства трябва да бъде за продължителен период от време, за да може по-дълго да се поддържа необходимия тонус на съдовете. Тези средства практически нямат противопоказания и не предизвикват странични ефекти. Можете да приемате по един вид лекарство за 2-4 седмици и след това да го замените с друго, за да не привиква организмът. Ето и рецептите!

1. Направете смес от 400 г сушени кайсии, 1 лимон (с кората) и 3-4 супени лъжици мед. Предварително нарежете на ситно сушените кайсии и извадете семките от лимона. Приемайте преди хранене по няколко пъти на ден по една супена лъжица.

2. Смесете 500 мл сок от червено грозде с 3 супени лъжици сок от корен на женшен. Оставете сместа да престои една седмица и след това приемайте по  50 мл сутрин на празен стомах.

3. Направете смес от соковете на магданоз (60 мл), спанак (90 мл), целина (150 мл) и моркови (200 мл). Преди хранене се пие 100 мл сок 5 пъти на ден.

4. Половин чаша сушен бял трън се слага в 1 литър водка на тъмно място в продължение на 2 седмици. От време на време се разклаща, за да може по-добре да се смесят. След това сместа се прецежда и се вземат 50 капки 3 пъти на ден преди хранене.

5. Направете смес от 50 грама печени и ситно смлени  зърна кафе, 500 г мед и сока на 1 лимон. Сместа се съхранява в хладилник и се взема след хранене 1 чаена лъжичка.

Хората с понижено кръвно налягане често се оплакват, че се дразнят от викове, шум и големи тълпи от хора, така че с течение на времето те стават асоциални и се стремят към самота и изолация.  Поради това лечението на хипотонията у дома е много удобно и ефективно. Освен това можете лесно да практикувате и други процедури като гимнастика, контрастни душове и  предписаната ви диета.

 

Топ 12 на зелените листни зеленчуци и какво лекуват

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *