Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медената вода – страхотен лек срещу бронхит и още …

Вероятно сте чували за ползите за здравето на меда, но чували ли сте някога за лечебните свойства на медената вода?

honey wodaКак да си приготвим мед и вода?

Сложете една чаена лъжичка мед в чаша с прясна хладка вода и разбъркайте. Вие ще получите 30% медена смес, която има същия състав като кръвната плазма. Медът създава клъстер във водата и тази смес увеличава ползите за здравето, тъй като се усвоява лесно от организма ни.

Лечебни ползи от медената вода

Тя нормализира процеса на храносмилането, което означава, че слага край на проблема „мързеливи черва“.

Укрепва имунната система и е страхотен лек срещу бронхит и почиства излишната слуз в белите дробове.

Почиства храносмилателния тракт от паразити и предотвратява тяхното отглеждане. Червата се изчистват от натрупаните токсини.

В началото може да забележите леко подуване на стомаха, но не се притеснявайте. Това се получава, тъй като фекалните утайки се подуват, стават по-меки, защото процесът на тяхното излизане от тялото започва.

Започва процес на почистване на клетките в нашия организъм.  Антивирусните, антибактериалните и противогъбични свойства на тялото ни се увеличават.

Медената вода ще помогне в процеса на подмладяване микрофлората на дебелото черво и премахването на бактериите от там.

Как да се консумира медената вода?

За профилактични цели пийте медена вода сутрин на празен стомах и вечер преди лягане. Пийте бързо, както се казва „на екс”. Вие няма да имате никакви проблеми, ако пиете тази напитка и през нощта, защото това успокоява работата на бъбреците. Винаги пийте сместа веднага след като я приготвите!

Можете да използвате тази смес, за да почистите лицето си, защото това ще направи кожата ви по-мека, блестяща и копринена. Медената вода е напълно натурална козметика, която се използва от древни времена и е много модерна в наше време.

 

 

Как да почистите лицето си от черни точки?

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *