Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Глухарче и изтравниче при целулит

В продължение на три седмици пийте по един път днено 1 чаша от следната рецепта:Смесете 2 части глухарче, 3 части корени от троскот, 1 част листа от градинска ягода, 4 части босилек, 4 части ерика, 3 части градински чай. Накиснете 1 супена лъжица от сместа в 250 мл студена вода, кипнете, изчакайте 15 минути и прецедете. В допълнение трябва да ядете по възможност много плодове и зеленчуци, но да се откажете от месо и животински мазнини.

Практикувайте измивания с изтравниче. Залейте 10 супени лъжици изтравниче с 2 литра вряща вода, похлупете, оставете да киснат 15 минути и прецедете. С тази запарка всеки ден се мият засегнатите от целулита места.

Може да си приготвите билкова вана. Запарете 300 грама изтравниче с 2 литра вряща вода, изчакайте 20 минути , прецедете и излейте в приготвената вана. Къпането продължава 25 минути като нежно се масажират засегнатите места. Вместо изтравниче можете да използвате градински чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Глухарче и изтравниче при целулит

  1. Pingback: Не вярвайте на тези 5 мита за целулита! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *