ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народната медицина дава по-добри резултати при лечението на кашлица от сиропите в аптеката

Само си давате парите за лекарства против кашлица

кашлица По-добре вземайте домашни илачи като лимон с мед, съветва авторитетен английски медик.

„Твърде оскъдни са доказателствата, че лекарствата против кашлица имат ефект. Няма данни да ускоряват оздравяването -казва пред Ройтерс д-р Тим Балард от „Роял колидж“. Ето защо личните лекари не бива да ги предписват. Те не лекуват, а само облекчават симптомите на вирусна инфекция.“

Според д-р Балард само в Англия за лекарства против кашлица годишно се харчат по 3 млрд. лири. Той съветва да се търси лекар само ако кашлицата не минава трета седмица или ако е съпроводена със задух, висока температура или храчене на кръв.

С това мнение на английският лекар се доказва теорията, че в повечето случаи билките са много по-силно оръжие срещу болестите, отколкото лекарствата. Затова не е странно защо има такова голямо изобилие на рецепти, които лекуват кашлица и помагат при настинка. Практиката доказва, че тези рецепти помагат, затова и са останали и се знаят. Времето е доказало тяхната полза и ефективност.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *