ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво помага при главоболие? Вижте тези 3 рецепти!

Главоболието е твърде често срещано оплакване. Възможните причини за появата му са десетки – стрес, недоспиване, обездвижване, нездравословен начин на живот и т.н. Има голям брой обезболяващи средства по аптеките, но вие можете да заложите на народните рецепти, които също помагат. Предлагаме на вниманието ви 3 природни лека, които успешно елиминират главоболието:

1.ДЖИНДЖИФИЛОВО МАСЛО

Джинджифилът доказано подобрява кръвообращението. Пресен джинджифил хубаво се почиства, след което се настъргва и се изстисква сокът му. Този сок се смесва в съотношение 1:5 с етерично масло (можете да използвате бадемово например) и glavobolieс него се масажират слепоочията.

2. ИНХАЛАЦИИ С ВИНЕН ОЦЕТ

Смесете равни количества винен оцет и вода. После сварете сместа до кипване. Прелейте я в дълбок съд. С кърпа върху главата и наведени над съда, правете парни инхалации в продължение на 10 минути – бавно вдишване през носа и издишване през устата.

3. MEHTA ВЪРХУ СЛЕПООЧИЯТА

Масаж с ментово масло малко над слепоочията със сигурност ще ви помогне в борбата с главоболието и ще намали напрежението. За ментата се знае, че има болкоуспокояващи свойства.

Сложете КРАЙ НА УЖАСНОТО ГЛАВОБОЛИЕ с лентата за глава BIOMAGNETIC POWER
Сложете КРАЙ НА УЖАСНОТО ГЛАВОБОЛИЕ с лентата за глава BIOMAGNETIC POWER

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *