ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

В Китай лекуват рак само за 3 минути

Една изключителна новина, която е подплатена от реални доказателства, защото има хора излекувани от рак само за 3 минути

Докато наложената практика за лечение на рак включва операции, за да бъдат изчистени метастазите – разсейките на рак.

Следва химиотерапия, при която в организма да бъдат влети различни силни химически разтвори, които трябва да убият остатъчните метастази, защото може да не са били индикирани от медицинската апаратура.

Възможно е назначаването  на лъчетерапия, която е по-широко приложима при външни образувания като рак по кожата.

rak-greg
Грег Браден изчисти рак на мозъка с помощта на насочени мисли и енергия

Да не забравяме десетките начини за премахване на рак с помощта на народната медицина.

Случаят, за който ще научите сега е изпробван лично от известният американски писател Грег Браден.

Преди време медиците откриват в мозъка му голям тумор. Ракът се разраснал до около 3 см.

В клиника в Китай, Грег Браден бил научен как да фокусира своите мисли по такъв начин, че те да образуват мощна енергийна вълна, с която бил атакуван неговият тумор и той изчезнал.

От онова, което писателят   Грег Браден споделя пред чуждата преса, става ясно, че хаотичните мисли не водят до желаните резултати, а само дълбоката концентрация и максималното събиране на мисълта с нейното последващо насочване към определена цел.

Второто важно разкритие е, че с мисълта не се влияе върху физическото тяло, а върху менталните.

rak-gregg-braden
Днес писателят Грег Браден е посветил своите усилия да учи хората как да се борят с рак

Вероятно сте чували думата аура. Това е енергия, която обгръща всеки човек и го защитава от външно негативно влияние.

Цветът на аурата определя духовното израстване на един човек – бялата аура е на светците.

Колкото по-светла е аурата, толкова по-напреднал е даденият човек и обратното.

Когато по аура с определен цвят се появят тъмни петна тук-там, това означава, че се е появила болест.

Въздействието с мисъл е било познато още в древността. Биоенерголечението работи на този принцип.

Изтъкнатият учен Никола Тесла, който изобретил електрическата крушка е знаел и е писал доклади как мозъкът и мислите пораждат силна енергия, с която може да се въздейства на околния свят.

Затова мъдрите казват, че човек трябва да мисли позитивно, за да го спохождат позитивни ситуации.

В случая с писателя  Грег Браден, неговите мисли не са били насочени към физическото тяло и мозъка с тумор, а към менталното тяло.

Затова след 3 минути енергийно въздействие, енергията на мисълта убила тумора на рак от менталното тяло, а той изчезнал от мозъка.

Вече има много желаещи да изпробват в Китай новия метод за успешно лечение на рак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 7 до “В Китай лекуват рак само за 3 минути

  1. ТАНЯ каза:

    ТАЗИ ПЕТРАНКА САМА СИ Е НАДЦЕНИЛА И СЕГА СЕ ХВАНАХА ВЕДНАГА НА ВЪДЕЦАТА Й ,но така е за жалост ,когато хората нямат друг избор

  2. ПЕТРАНКА ТОНЕВА каза:

    ПЕТРАНКА ТОНЕВА.БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ С 30 ГОДИШЕН ОПИТ И ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ .ИЗЛЕКУВАНИ ИНСУЛТИИ С ПАРЕЗИ НА КРАЙНИЦИ И ГОВОР.БОЛНИТЕ ПРОГОВАРЯТ И ТРЪГВАТ ДА ХОДЯТ ,НАПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНИ ,ОЩЕ ПРЕЗ ПЪЪРВИТЕ -10 МИНУТИ НА ЕНЕРГИЙНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.ИЗЛЕКУВАН БОЛЕН ОТ РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ В БОЛНИЦА ЗА ОПЕРАЦИЯ.СЛЕД СЕАНСА С БИО ПОЛЕ ,РАКА Е ИЗЛЕКУВАН.ТОВА ДОКАЗВАТ СНИМКИТЕ -ПРЕДИ И СЛЕД МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ.БОЛНИЯТ Е ИЗПИСАН ЗДРАВ.ИДВА ДА МИ БЛАГОДАРИ ЛИЧНО.ПРОВЕДОХ БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИЯ ОТ РАК.ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД РАБОТИХ С НЕМСКО СПИСАНИЕ „ФЕНОМЕНИ“ БЯХ ИЗВЕСТНА В БЪЛГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ.ИЗЛЕКУВАЛА СЪМ СТОТИЦИ БОЛНИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ И ЛИЧНО .АЗ СЪМ ДОВОЛНА ОТ СЕБЕ СИ. ЛЕКУВАМ СЕ САМА! ИЗЛЕКУВАХ СЕ САМА ОТ ТЕЖКА ОРТОПЕДИЧНА ТРАВМА,СЧУПЕНА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА ,БЕЗ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ И ЛЕКАРСТВА.ОТКАЗАХ И СПЕШНА ПОМОЩ ПРИ ТРАВМАТОЛОГ.ПРОХОДИХ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН.НА ПЕТИЯ МЕСЕЦ БЯХ В ОТЛИЧНА ФОРМА И ТРЕНИРАХ С БЯГАНЕ .ИМАМ ГОТОВНОСТ ДА ПОМАГАМ НА ХОРАТА ,БЕЗВЪЗМЕЗДНО. НО ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ ТЕ ЖЕЛАЯТ ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ.ИМАМ ОСНОВАНА ГРУПА ЗА БИОЕНЕРГОТЕРАПИЯ И УЕБ САЙТ.ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ.

    • Vesselka каза:

      Здравейте казвам се Веселка.бихте л ми написали уеб сайта да се запозная малко по подробно със начина на лечение.Благодаря предварително

    • Венцислав Тодоров Стоянов каза:

      Здравейте Преди няколко месеца ми се появиха подутини от двете страни над раменната става По силно изразено в лавата част между рамото и шията Ходих на различни лекари ,които ме гледаха дори на видеозон и ми казаха че е от белият дроб които се е разширил и там е намерил място да подуе Не ми изписаха и никакви лекарства Притиснявам се от това, че понякога се подува става по голям и започва да ми дърпа и да изпитвам тъпа болка Ще ви бъда безкрайно благодарен ако ми помогнете На 58 години съм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *