Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За повишаване на имунитета помагат прости народни рецепти

Събрахме за вас най-добрите рецепти за повишаване на имунитета от народната медицина

имунитет
За повишаване на имунитета помагат прости народни рецепти

Млян чесън (6 скилидки) се комбинира с растително масло (1 литър). Оставя се да престои на тъмно място за 10 дни, като разклащате бутилката редовно. Ползвайте това лечебно и вкусно олио за готвене и овкусяване на салати.

Продупчете с вилица един лимон. Варете го около 10 минути и след това го смелете в блендер. Към така поучената каша добавете две лъжици мед и една супена лъжица зехтин. Тази смес се взима сутрин на гладно или с чай. Достатъчна ви е една супена лъжица.

За подобряване състоянието на кръвта помага сок от живовляк. Смесете сока от живовляк в съотношение 1: 1 с мед и яжте по една супена лъжица 3 пъти на ден в продължение на две седмици.

Друга рецепта. 100-150 грама ситно нарязан лук и 100 грама мед се слагат в бутилка, добавете литър качествено вино. Оставя се да престои в продължение на 2 седмици. Прецежда се. Взимайте всеки ден по 3-4 супени лъжици. Тази инфузия повишава защитните функции на организма, предпазва от инфекции и е доста силен диуретик.

Изсипете сок от цвекло, сок от моркови, мед, тъмни стафиди и нарязани орехи в месомелачка (от всичко се взема по 200 грама), и след това добавете 2 лимона, заедно с кората, но без семенцата. Разбърква се добре и се слага в подходящ съд в хладилник. Това лекарство може да ви защити срещу настинки,ще повиши хемоглобина и ще изчисти белите дробове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *