ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За диабетици – два начина за бързо сваляне на висока кръвна захар без лекарства

Има методи за бързо сваляне на кръвната захар без медикаменти. Ако инсулинът ви не е под ръка, може да използвате тези техники за сваляне на кръвната захар

бързо сваляне на кръвна захар
Може да не знаете, но има някои методи за сваляне на кръвна захар, които не включват инжектиране с инсулин

Има два доказани начини (освен поставянето на инсулин) за бързо сваляне на кръвната захар, ако сте диабетик. Единият начин е като „изгорите” захарта, а другият е като я „измиете” – всеки един от двата е еднакво ефективен. Разбира се, най-ефективно би било, ако приложите и двата.

Ето кои са най-ефективните начини за сваляне на кръвна захар:

Горене на кръвна захар

Това става, като започнете да извършвате повече движения. Можете да започнете с каране на велоергометър. Ако нямате такъв, започнете да тичате на място (ако имате възможност излезте навън). При положение, че не можете да напуснете дома си или мястото, където сте – започнете да изнразходвате енергия, като правите гимнастика – клякане, ставане, подскоци, тичане на място и други. Вие ще видите страхотни резултати, ако направите едно или всички от тези предложения за най-малко 10 минути, а най-добре 20 минути или повече, ако можете.

Промиване на кръвна захар

За да отървете тялото си от кръвната захар – изплакнете го. Има една проста процедура за това. Промийте захарта от тялото си чрез пиене на две чаши по 250 мл вода бързо.Изчакайте пет минути и след това изпийте трета чаша вода. Излишно е да казваме, че питейната вода, всичко, което ще ви накара да правите е да уринирате и така се изхвърля захарта.

Инсулин

Има и храни, които можете да ядете за понижаване на кръвната захар, обаче, когато имате нужда от бързо сваляне нивото на захарта, следвайте препоръките по-горе. След като сте покачили драстично кръвната си захар, това означава, че доста сте си хапнали и не сте сложили необходимото количество инсулин. Ако имате диабет, сигурно сте снабдени с инсулин два вида – един бързодействащ и един бавнодействащ. Сложете 5-6 единици от бързодействащия и премерете пак кръвната си захар след един час.

Ако сте диабетик и имате някои съвети, не се колебайте да ги споделите по-долу.

Глюко баланс
Глюко баланс за нормализиране на кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *