Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неизлечимо болен оцеля благодарение на силната си вяра!

37-годишният Клаудио Вейре Оливейра от бразилския град Монте Санто е инвалид от детството си. Страда от артрогрипоза – болест на скелетно-мускулната система, характеризираща се с недоразвитие на ставите и мускулите. Тя превръща болния в неподвижен и почти безпомощен човек. Най-забележимата проява на болестта при Оливейра е главата, която е завъртяна на 180 градуса. Гинеколозите съветвали майката да не го ражда, лекарите предрекли скорошна смърт на Клаудио и дори предложили да не го хранят, за да умре от глад. В първите месеци от живота си той дори с огромен труд дишал. Но, в крайна сметка опровергал всички черни прогнози. Той не само че живее вече почти четири десетилетия, но и води напълно активен живот.

Учил е в средно училище наред с другите деца. Има си и професия – счетоводител. Завършил е университет и получил диплом. Освен това сега чете лекции, в които разказва, че човек никога не трябва да се предава на съдбата. Клаудио държи химикалката в устата си, а телефонa и компютърната мишка ползва с помощта на устните си. Дори се е научил да zdraveсе придвижва в специално изработени за него обувки.

„Още от малък винаги съм искал да се занимавам с нещо и да работя – цитира в. „Дейли Мейл“ удивителния бразилец. – Аз не обичам да завися от другите хора. Занимавам се по малко със счетоводство, правя изследвания за клиентите ни, както и консултации. Научих се да включвам телевизора и радиото, да ползвам клетъчен телефон, компютър и интернет. Всичко това правя сам, без чужда помощ“.

Клаудио не се смята за инвалид. Той е сигурен, че е нормален човек. Независимо от необичайното разположение на главата му, вижда околния свят като всички останали.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *