ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нона Кузмина: Наши билки, съчетани с тибетски гъби, вършат чудеса!

Преди 11 години Нона Кузмина е от онези отчайващи пациенти на родната медицина, за които няма надежда да се излекуват. Тя не може да приема лекарства, а страда от хроничен хепатит, пиелонефрит и остеопороза. Заболявания, които могат да я съсипят само за няколко години. Нона Кузмина обаче е силна жена. Тя решава, че може да се справи и без да гълта по една шепа хапчета и започва да търси начин как да го направи. Сега, след 11 години, не само че е напълно здрава, но изглежда и значително по-млада за годините си. Ето какво споделя тя в интервю за в. „Доктор“:

Нона, познаваме те от доста години, но ти беше посърнала, смачкана от болестите, а днес буквално цъфтиш. Как го направи с тези тежки диагнози?

На Вашите читатели ще кажа, че най-важното при такива болести е да вярват, че лечение за тях има. И да се борят за здравето си. Аз се убедих, че шепата лекарства, които ми предписаха, могат само да увредят част от nona kuzminaорганите ми. И реших, че няма да ги пия. Нещо повече, категорично забраних у дома да се внасят каквито и да са лекарства.

Когато четем диагнозите ти „хроничен хепатит“, „хроничен пиелонефрит“ и „остеопороза“, не можем да повярваме, че си се излекувала.

Не само това, от тези диагнози аз бях изпаднала в дълбока депресия, появиха се болки в гръбначния ми стълб, коленете и раменете. Сега всичко това е само лош спомен.

Как го постигна?

Обърнах се към китайската и тибетската медицина. Направих го, след като паднах от колело и се нараних тежко. Получих сътресение на мозъка, два огромни хематома, силни кръвоизливи от носа и от ухото. Три часа бях в шок и когато дойдох на себе си, реших да потърся спасение в източната медицина. Помогнаха ми гъбите, които съдържат колаген и хиалуронова киселина. Рових се в много книги на източни целители и намерих своята рецепта: китайски и тибетски гъби, съчетани с нашенски билки. Нямате представа какви великолепни комбинации се научих да правя. И когато започнах да използвам тези комбинации, забелязах, че започнах да се подмладявам. Сега съм на 57 години, но не ми дават повече от 35. Тези мои комбинации повлияха добре на хормоналния фон в организма ми. Изпращам ви снимка, на която се вижда ефектът от лечението ми с билки. Вярно е, нещата не се получават толкова бързо, нужно е да го вярваш, да го искаш и да постоянстваш. Какво повече да кажа, който ме познава, знае каква бях и каква съм сега. Нещо повече, по същия начин помогнах и на съпруга си, който преживя исхемичен инсулт. Лекарите ми казаха, че ще трябва да се възстановява години наред, а той след месец започна да шофира и да плува. Пак повтарям, родните билки, съчетани с тибетските, вършат чудеса. Стига да знаеш как да ги използваш.

Казват, че билките в България почти са изгубили свойствата си?

Нищо подобно. Ако се берат и съхраняват правилно, те никога няма да изгубят свойствата си. Но аз говоря за друго – колко по-силни стават, ако правилно се съчетаят с гъбите рейши например. Силата им става двойна. По този начин излекувах златистия стафилокок на сина си, който страда от това досадно заболяване цели 22 години и никакво лекарство не можа да му помогне. В продължение на 8 месеца слагах капки по моя рецепта в носа му и така се справихме с инфекцията.

И какво, залагате изключително на източната медицина, така ли?

Много се рових в тайните на китайските и тибетските лечители, много неща научих за техните методи на лечение и днес съм твърд последовател на техните методи на лечение. Още повече че за тези 11 години доказах, че човек може да се излекува и без лекарства. Вие виждате какво става в света на фармацевтиката – забраняват аналгина, защото бил вреден, изтеглят от аптечната мрежа ту едно, ту друго лекарство. А билките никога няма да навредят на здравето, за разлика от лекарствата. Както е известно, Бог е създал билка за всяка болка. Важното е да я открием. Друго какво да ви кажа – окончателно се убедих, че източните лечебни гъби, съчетани с родните билки, могат да излекуват всяка болка. Когато започнах да изучавам тайните на източните целители, аз дори не съм си представяла, че в моето семейство ще дойде момент, в който да не влиза нито едно хапче. Но ето, че този момент дойде. Не казвам силни думи, това е факт! Споделям всичко това не за да настроя хората против лекарствата, а да кажа, че източната медицина е по-безопасна. Имам предвид това, че когато човек гълта по една шепа хапчета и лекува едно заболяване, то непременно ще си докара друго. Вярно е и това, че липсва пълна информация за източната медицина, но когато човек реши да търси такава, ще я намери. Както и аз я намерих.

Знаеш, че на родния пазар се появиха много фалшиви продукти на същата тази източна медицина…

И това е вярно. Фалшиви продукти с гръмка, обещаваща реклама, заляха пазара в последно време. Това обърква хората и те не могат да се ориентират. Не е тайна, че хора без всякакъв ценз и знания предлагат и прилагат схеми на лечение, без да обяснят на болния какво точно му дават. Ето от това трябва да се пазят вашите читатели, които решат да се обърнат към източната медицина. Аз също бях объркана, но се консултирах със специалисти и така успях да намеря правилния начин, по който се излекувах.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *