ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нов прочит на позабравени, но ефективни правила за здравето ги превръщат в задъжителни

Ако не сте „първа младост“, можете да се възползвате от тези няколко съвета за възстановяване и поддържане на жизнените сили

здраве

Не предлагаме кардинално да променяте живота си, а само да обърнете внимание на някои точки, които бихте могли да изпълнявате в ежедневието и така да възстановите здравето си.

Избягвайте да спите на меко легло. У повечето хора именно то е основна причина за деформации на гръбначния стълб и като следствие от това – на остри болки.

Не използвайте големи възглавници. Те често причиняват шийна остеохондроза, а от там – главоболие, световъртеж, образуване на втора брадичка и влошаване на кожата на лицето.

Избягвайте неудобните обувки или високите токчета. Това не само ужасно променя походката, но и въздейства плачевно на целия човешки скелет.

Избягвайте синтетичните тъкани в облеклото. Те влияят пагубно не само върху сърдечносъдовата система, но и върху целия организъм: създават колосално електростатично напрежение, усилват умората- и отслабват имунната система.

Избягвайте стягащите елементи в облеклото и украшения. Ако след свалянето на дрехата забележите, че остават следи, това е първият признак за нарушаване на кръвообращението.

През деня по възможност повече ходете пеша, ако разбира се, нямате заболявания, при които това е опасно. Разходката ще ви позволи да поддържате добър жизнен тонус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *