ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Червен глог за здраво сърце и нормално кръвно

Червен глог се използва за подобряване на здравето на кръвоносната система, лечение на ангина пекторис, високо кръвно налягане, застойна сърдечна недостатъчност и сърдечна аритмия

Червен глог

Червен глог е считан за безопасно и ефикасно лекарство в ранните етапи на сърдечно заболяване и е бил използван за редица заболявания, включително ангина, миокардит, атеросклероза и нервни заболявания, които включват безсъние.

Застойна сърдечна недостатъчност

Глогът е основно проучен при хора със застойна сърдечна недостатъчност (здравословно състояние, при което сърцето не е в състояние да изпомпва достатъчно количество кръв към другите органи в тялото). От шест проучвания четири заключават, че глогът значително подобрява сърдечна функция. Пациентите в пет от шестте проучвания съобщават, че глогът значително подобрява симптомите на заболяването (като задух и умора).  Едно мащабно международно определя, че екстрактът от глог намалява риска от смърт при хора със застойна сърдечна недостатъчност.

Атеросклерозата

Животински и лабораторни изследвания показват, че тази билка има антиоксидантни свойства, които спомагат за защита срещу образуването на плаки, което води до здравословен проблем, известен като атеросклероза. Натрупването на плака в съдовете, които снабдяват сърцето с богата на кислород кръв, може да предизвика болка в гърдите (стенокардия) и инфаркти. А натрупването на плака в артериите, които доставят кръв към мозъка може да доведе до инсулт.

Високото ниво на холестерол

Проучванията с плъхове показват, че глог тинктура (направена от плодове на червен глог ) може да бъде мощен агент за отстраняване на LDL („лош“) холестерола от кръвта. Тинктурата от плодовете на глог също намалява производството на холестерол в черния дроб на плъховете, които са били хранени с високо холестеролна храна.

Високо кръвно налягане

Значителен брой доказателства подкрепят сърдечно-съдовите ползи на тази билка специално при хора с високо кръвно налягане. Проучванията показват, че глогът може да се приема спокойно от хора с хипертония, които приемат лекарства за кръвно налягане.

Препоръчваме да се приема под формата на хранителна добавка, която ще намерите в нашия магазин като последвате този линк – ГЛОГ – всяка капсула съдържа екстракт от глог (плодове и листа) 112,5 мг.

 

7 съвета как да намалите бръчките

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *