Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РУВЕНОР гел / RUVENOR gel

Съдържа екстракт от растението бодлив залист и масла от мента и лавандула.

ruvenorПредназначение

Подобрява тонуса на вените и оптимизира функциите им; съдейства за редуциране на отоци, “прибира” разширени вени и повърхностни капиляри. Подобрява кондицията и визията на долните крайници. Действа противовъзпалително.

Приложението на РУВЕНОР гел неутрализира усещанията за болка и умора и поради охлаждащото действие на съдържащите се в продукта етерични масла. Чрез редовната употреба на гела и особено при комбинирането му с РУВЕНОР таблетки за перорално приложение, може да се постигне трайно подобрение в симптоматиката на проблемните вени.

Как се приема

Продуктът е гел за външно приложение. Изстисква се 3-4 см стълбче от гела и с леки движения се втрива в кожата върху проблемните точки. Процедурата може да се повтори още 2-3 пъти в рамките на деня.

Възможни нежелани ефекти

Не са регистрирани.

Кога НЕ БИВА да се приема

РУВЕНОР гел не се препоръчва за бременни и кърмачки, тъй като липсват клинични изследвания за възможни негативни ефекти при цитираните групи потребители.

Продуктът е само за възрастни.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма съобщения за лекарствени взаимодействия с негативно въздействие върху пациентите.

Продуктът РУВЕНОР се предлага още във варианти РУВЕНОР таблетки и РУВЕНОР ФОРТЕ капсули, при които биоактивният компонент от бодлив залист (Ruscus aculeatus) е комбиниран с екстракт от див кестен.

__

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за стандартна туба от 65 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *