Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НЕВРОБЕКС / NEUROBEX

Съдържа тиаминов нитрат (витамин B1), пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6), цианкобаламин (витамин В12), лактоза монохидрат, пшенично нишесте, талк, магнезиев стеарат, силициев диоксид, повидон, титанов диоксид, талк, оцветител.

nevrobexПредназначение

НЕВРОБЕКС е комбинация на витамини от В-групата, с чиято помощ се въздейства при възпалителни процеси и дегенеративни промени в организма. Дефицитът на В-витамини се отразява негативно върху структурата на редица тъкани, което създава условия за протичане на болестните процеси. Най-често потребност от НЕВРОБЕКС има при заболявания на двигателния апарат и нервната система.

Лекарственият продукт се прилага при неврити, невралгии, изтръпване на крайниците, за възстановяване след тежко боледуване, при хроничен алкохолизъм, отравяния. Повлиява положително и кожни заболявания – дерматити, екземи, псориазис.

Как се приема

НЕВРОБЕКС може да се приема до 3-4 пъти дневно по 2-3 таблетки. Таблетките се гълтат цели, с вода, по време на хранене или непосредствено след това. Дозировката и продължителността на терапията определя лекар в зависимост от характера на здравословния проблем.

Възможни нежелани ефекти

По принцип НЕВРОБЕКС се понася добре, но в отделни случаи е възможно да има някои странични ефекти. Обикновено става дума за алергични реакции – обрив, задух, възможен е шок при прием на по-високи дози. Съобщавано е за копривна треска, сърцебиене и изпотяване.

НЕВРОБЕКС може да е причина за увреждане на сетивни нерви в случаи на продължителен прием от порядъка на над два месеца.

Кога НЕ БИВА да се приема

НЕВРОБЕКС не е подходящ за пациенти, които са алергични към някоя от съставките на продукта.

Не се прилага при болни с тромбоемболия или заболявания с повишен брой на еритроцитите.

С повишено внимание и под контрол да се дава на страдащи от сърдечна недостатъчност и стенокардия.

Бременни и кърмачки могат да приемат под лекарски контрол НЕВРОБЕКС в случаи на крайна необходимост.

Взаимодействие с други медикаменти

Паралелният прием на НЕВРОБЕКС с някои лекарства може да отслаби терапевтичния ефект от приема им, както и този на визирания продукт. Възможни са взаимодействия при терапии за Паркинсонова болест, туберкулоза, подагра, с някои антибиотици, медикаменти за контрол на кръвното налягане, орални противозачатъчни.

________

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 150 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *