Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятно! Кучетата разпознават рак 4 пъти по-точно от тестовете!

Обучени кучета могат да диагностицират рак на простатата по-успешно от всеки съвременен тест. Точността на кучешката диагноза е 90%, докато научните методики не дават по-висок процент от 75.

Британската благотворителна компания Medical Detection Dogs е специализирана в диагностика на различни заболявания с помощта на кучета, разказват от medikforum.ru. Специалистите й твърдят, че кучетата диагностицират рак на простатата четири пъти по-точно от тестовете PSA, масово прилагани в съвременната медицина.

Всеки три от четири теста PSA дават погрешно положителен резултат, което принуждава лекарите да прилагат инвазивни методи за уточняване на диагнозата. Това е болезнено за пациентите. При кучетата подобни грешки няма, там сигурността е гарантирана 90%. Най-добрият приятел на човека надушва раковите клетки по миризмата от урината на изследвания пациент.

Сътрудниците на Medical Detection Dogs са убедени, че ако кучетата-диагностици са машини, ще има огромно търсене от страна на медицинските учреждения. Животните наистина имат фантастичен нюх и улавят миризми по разтвори с концентрации от порядъка на 1:1 000. За жалост медицината, освен безпомощна в много случаи, е и доста консервативна: на кучетата-диагностици се гледа с недоверие и уменията им не се използват пълноценно.

Наскоро представители на Medical Detection Dogs са демонстрирали публично възможностите на кучешката диагностика. Освен рак на простатата те могат да открият рак на пикочния мехур, гърдата и яйчниците.

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *