ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Готови за лятото: съживете кожата си!

Времето вече се стопли и е ред на ефирните материи и босите крака. За да се насладите максимал­но на идващото лято, трябва да изглеждате и да се чувствате до­бре. Ние ви предлага­ме няколко изпитани бързи и лесни стъпки да го постигнете!

 

За да се събуждате всяка су­трин с отпочинала кожа и свеж вид, винаги слагайте но­щен крем, който ще хидратира и подхрани кожата. Бръчките ще бъдат изгладени, отоците и тъмните кръгове ще останат в миналото.

Започнете деня с приятен и освежаващ душ. Направете пилинг на тялото, капнете върху гъбата и няколко капки подхранващо бебешко мляко и го смесете с ексфолиращия продукт. Така кожата ви ще стане нежна като сатен. Вед­нага след като излезете от ба­нята, докато сте още влажни, масажирайте се с подхран­ващо и хидратиращо мляко, а върху лактите и коленете нанесете дълбоко подхран­ващ крем.

 

Овесената вана успокоява

Ако кожата ви е чувствителна, крехка или страдате от алер­гични проблеми (екзема), из­ползвайте овесена вана, поне веднъж седмично. Как да си я приготвите? Поставете 500 г овесено семе в торбичка от тензух. Завържете я здраво, пуснете водата така, че тор­бичката да е под крана. Ак­тивните вещества на овеса ще се освобождават по-лесно под силата на водната струя. След като ваната се напълни, оста­вете торбичката на дъното. Останете във водата минимум 20 мин. След това изплакнете тялото с хладка вода и подсу­шете с топла кърпа. Кожата вече е чиста и мека. Ако не раз­полагате с вана у дома, можете да си направите процедурата в козметичен център.

 

Кажете сбогом на целулита

Сутрешният душ ще под­помогне прочистването на организма и ще стимулира тъканите. Но това не е доста­тъчно – докато сте под душа, с помощта на масажна ръкави­ца и антицелулитен продукт масажирайте онези части от тялото, които са засегнати от целулита. Хранете се здраво­словно – с повече пълнозърнести продукти, пийте поне по 2 л течности на ден (за пред­почитане – минерална вода и зелен чай). Ходете поне 30 мин пеша. Спортът е препоръчите­лен, стига да имате достатъчно време и средства.

 

Обърнете специално внимание на краката

Те трябва да са добре епилирани. След студената зима ко­жата им се нуждае от добра хидратация. Погрижете се за петите, като си направите пе­дикюр (включващ и пилинг на петите). Ако кожата ви е много груба, няколко вечери по ред след пилинга мажете петите с богат и по-мазен крем, след това обуйте памучни чорапки. Билковите и ароматни вани вечер у дома ще подобрят кръ­вообращението на уморените ви крайници и ще ги съжи­вят. Масажът също е много подходящ.

 

 

42-годишна жена доказа, че водата наистина подмладява!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *