ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Трайното отслабване е трудно, но възможно! Този документален филм разкрива шокиращи тайни!

Трайно отслабване – да, възможно е!

И вие ли сте от хората, които се тормозят заради излишни килограми? Какво виждате, когато застанете пред огледалото? Колко често наричате себе си свиня или слон? Сега е времето да кажете стоп на всички мъчения и да отслабнете бавно, но трайно и здравословно!

отслабване
Трайно отслабване – възможно е!

Филм разкрива шокиращи тайни за храната и отслабването. Водещи здравни експерти показват как производителите нарочно блъскат храната с всякакви вкусни отрови. Целта е една – да ви накарат да се пристрастите към определени продукти и марки! Трудно е да обърнете гръб на този вид хранене, но ако го направите, ще отслабнете и ще бъдете здрави!

Документалният филм „Глад за промяна“ показва каква е връзката между диетите, загубата на тегло и хранително-вкусовата промишленост. В него показват хора, които са с наднормено тегло и се оплакват от всякакви болежки. Експертите пък разкриват, че човек е по-силно зависим от широко употребявания консервант мононатриев глутамат (Е621), отколкото от никотина. Страшното е, че производителите на храни ни тровят, защото ни предлагат продукти, които са токсични.

Вижте трейлъра на филма:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Трайното отслабване е трудно, но възможно! Този документален филм разкрива шокиращи тайни!

  1. Rumen Sotirov каза:

    Защо всеки в този живот дърпа чергата към себе си.Колко ли време от живота си са загубили търговците да обмислят мерки, само и само да привлекат подвижните портофейли и да ги вкарат в капана си.Защо не се разясни тъмната страна на това гладуане. Покажете на снимка Нана Карагиани, която е тръгнала също от това отслабване което в момента рекламирате и се е превърнала в жив скелет.Направете статистика колко млади момичета са загинали от Анорексия през последните години в Б-я и я публикувайте.Разяснете на хората, че умират от Анорексия защото червата им не функционират от това отслабване и организма не може нормално да се захранва от болните черва.Не си приписвайте отслабването като заслуга, преди да сте разяснили за опасните последици от това гладуване. Така ще дадете право на избор на желаещите да отслабват, дали да се подложад на диета или не. Дайте им прао на избор и нека те сами да решат. Хем и вие ще спите спокойно, че хората след разяснение са направили своя избор. Разберете го, че не сичко е пари в този живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *