Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Само 50 гр. лешници на ден, за да сте здрави като бик

Ако искате да засилите имунитета си и да не се разболявате, решението е много лесно. Ако приемате само го 50 гр. лешници всеки ден, това ви гарантира спокойна зима и здраво тяло.

лешници, имунна система, имунитет, здраве, грип, настинки

Плодовете и зеленчуците са полезни, защото съдържат много витамин С, но само той не е достатъчен, за да противодейства на атаките на вирусите. Ако ги комбинирате с ядки, това вече е истинска защита. Към лешниците може да прибавите също и орехи, които са полезни за мозъка ни или бадеми.

Ядките са мощен източник на витамин Е, който от своя страни действа като щит за организма срещу грип и сезонни настинки. Внимавайте с количеството ако ги консумирате всеки ден, защото те са доста калорични и може да доведат до натрупване на излишни килограми.

Лешниците снабдяват организма ни още с калций, магнезий, калий и фолиева киселина, които са основоположни за добрия имунитет.

 

Лешници и чесън спират болките в ставите

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *