Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билката змийско мляко лекува болести на черния дроб!

Освен това се прилага за лечение на гастрит, колит, отоци, лошо храносмилане и хемороиди.

Основните му съставки са сангвинарин, бирберин и протопин. Сангвинаринът в малки дози потиска, а в големи възбужда централната нервна система, засилва чревната перисталтика и секрецията на храносмилателни сокове особено на жлъчката. Протопинът тонизира маточната мускулатура. Берберинът има холеретична активност.

Змийското мляко успешно лекува брадавици, мазоли, лишеи и други проблеми на кожата. Растението е доста отровно, поради което трябва да се ползва много предпазливо.

За да излекувате брадавица, трябва 3 пъти на ден да мажете със свеж сок от билката. Същото се отнася и за мазоли, лишеи, упорити екземи и дори рак на кожата. Пресен сок се получава, като цялото цвете – дръжките, листата и цветовете се измиват и се поставят в сокоизтисквачка. С получения сок се мажете външно.

За направа на тинктура, приложете следната рецепта:

Смелете изсушена билка на фин прах с помощта на кафемелачка. Изсипете получения прах в буркан и залейте с водка такова количество, колкото е и праха. Затворете плътно с капак. Поставете буркана в хартиен плик за защита на тинктурата от светлина.  Разклащайте буркана енергично веднъж на ден в продължение на месец. След това прецедете сместа през тензух или неизползван филтър за кафе. Затворете добре и ползвайте с капкомер.

Тинктура от змийско мляко се продава като хомеопатично средство в аптеките. От нея се взимат по 10 капки в малко вода три пъти дневно. Най-добрият вариант е да се консултирате с лекар-хомеопат как да прилагате лекарството – доза, време за приемане и при какви оплаквания.

Холимин
ХОЛИМИН помага при проблеми с черния дроб и жлъчката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *