ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Водата за уста предизвиква инсулт!

Шокираща производствена тайна!

Рекламите ни уверяват, че нищо друго не почиства така добре зъбите и устата, както водата за уста. Но знаете ли какво ни спестяват фирмите?

Оказва се, че използването на водата за уста може да доведе до фатален край за хората, защото значително увеличава риска от развитие на  инфаркт и инсулт.

Това се получава, защото водите за уста имат свойството да убиват вредните бактерии и микроорганизми, които предизвикват кариеси, но заедно с тях унищожават и добрите бактерии, а точно те се грижат за поддържане на нормалното кръвно налягане.

Това твърдение на учените е подкрепено от изследване с доброволци, които са правили гаргара с вода за уста, а след това часове наред са страдали от високо кръвно.

voda za usta_

Професор Амрита Арния, която води проучването споделя, че не всички бактерии трябва да се унищожават, защото ако всекидневно покачваме изкуствено кръвното си налягане, за кратко това не би било толкова сериозен проблем. В дългосрочен план обаче това може да предизвика развитието на сериозни сърдечни заболявания и дори смърт!

Има води за уста, които не съдържат хлорхексидин, но дори и те убиват по-голяма част от необходимото бактерии, предупреждават учените.

 

 

Защо студените напитки са опасни?

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *