ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ново лекарство спасява от хепатит С за три месеца!

Лекарственият препарат софосбувир според медиците е медикаментът, който най-успешно ще спасява заразените с хепатит С. Ново изследване доказва, че в рамките на три месеца лекарството в съчетание с друга терапия лекува успешно 90% от случаите.

tatooБритански учени смятат, че създаването на софосбувира е изменило борбата с хепатит С, отбелязват от fmedikforum.ru. Сега вече може да се каже, че болестта е победена, тъй като в посочения срок се постига пълно унищожение на заболяването. Професорът-хепатолог Греъм Фостър от Лондон дори обобщава, че медикаментът буквално ще прогони хепатит С от Великобритания.

Вирусът на хепатит С бе открит през 1989 година. Много негови жертви се заразяваха при кръвопреливане, при многократно използване на спринцовки или при изработване на татуировки. Половината от жертвите на хепатит С понятие си нямат, че са заразени. Ако заболяването не се лекува, то се настанява трайно в тялото и за 30-40 години съсипва черния дроб, като причинява цироза и рак. Една от най-известните жертви на болестта е Памела Андерсън.

Смъртността от хепатит С, макар и да не изглежда драстично висока, постоянно расте. Смята се, че хепатит С убива повече хора, отколкото СПИН. Доскоро и най-модерните методи на лечение от хепатит С не бяха надеждни. Терапиите даваха 60-70% излекувани, но лечението бе мъчително и с тежки странични ефекти.

Медикаментът софосбувир в комбинация с инжекции интерферон и таблетки рибавирин е в състояние да излекува 90% от пациентите с хепатит С всичко на всичко за 12 седмици. Лекарството се понася добре, не дава тежки странични ефекти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *