ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си фреш от портокал и грейпфрут, за да заздравите костите си

Остеопорозата може да бъде стопирана ако често пиете сок от портокал и грейпфрут!

Това не е просто случайно твърдение, а извод, до който са стигнали експертите от американския Texas A&M University.

Когато костната плътност сравнително бързо започне да намалява, тогава настъпва остеопорозата. Тя е най-характерна за хората над 50 години и е доста често срещано заболяване, особено при жените. Ето защо д-р Фарзад Дейхим започва изследване как да се противодейства на този процес. В продължение на 2 месеца експертите правят различни изследвания и стигат до извода, че веществата в сока на тези два плода не само спират процеса на намаляване на костната плътност, но и костите по-здрави.

За всичко това учените имат конкретно обяснение. Това се дължи на големите количества антиоксиданти, за които науката вече е доказала, че помагат за спиране на развитието на рак, сърдечни проблеми и инсулт.

В грейпфрута и портокала има приблизително 400 активни компоненти. Учените все още не знаят точно кои от всичките тези елементи помагат за заздравяването на костите, но има предположения, че това се дължи на лимоноидът. Това предстои обаче да бъде изследвано и категорично потвърдено.

 

Има билка, която унищожава почти 100% от клетките на рака за 16 часа

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *