ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народно лечение на артрозно коляно – 2

Проверени рецепти, събрани от експертите на 100trav.com:

koleno-2* Лучена отвара. Накълцваме две глави лук и ги заливаме с един литър вода. Слагаме на тих огън и варим до омекване. Прецедената отвара се пие на гладен стомах – три пъти дневно по около 200 милилитра. Намалява болката в колянната става.

* Срещу болката помагат разтривки с лимон. Лимонът се разрязва и с парче от него продължително се разтрива болезненото място. Операцията се прави редовно в продължение на месец.

* Най-елементарното средство за обезболяване: затопляме 1-2 лъжици олио, топим пръстите си в него и разтриваме продължително болното коляно.

* Разтваряме две чаени лъжички ябълков оцет в 250 мл вода; изпиваме разтвора. Процедурата се повтаря три пъти на ден.

* В продължение на месец всяка вечер мажем и разтриваме коленете със свинска мас, след което увиваме с вълнен шал за цялата нощ.

* Начукваме голям лист прясно зеле и го намазваме с мед. Увиваме коляното, като намазаната страна трябва да легне върху кожата. Увиваме и фиксираме компреса с шал или парче плат за цялата нощ.

* Смесваме равни части мед и спирт и нагряваме. От топлата смес намазваме коляното и го увиваме с парче плат. Държим компреса два часа. Процедурата се прави два пъти на ден в продължение на 6 месеца.

* Две глави накълцан лук се смесват с чаена лъжичка захар. С тази смес правим компрес върху коляното; покриваме с плат и стреч-фолио за цялата нощ.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *