Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 съвета как да се отървете от подпухнали очи

Тези досадни тъмни кръгове и торбички под очите ви са признак на умора и стрес! Прочетете нашите съвети как да се отървете от тях.

Суров картоф

Измивате добре един картоф и го срязвате на половина. Двете части поставяте на очите така, че да обхващат и подпухналата част около тях и ги оставяте така в продължение на 15-20 минути. През това време лежите и си почивате. Ще забележите уникална промяна, когато станете и махнете картофа.

Мляко

Потопете памучни тампони в охладено мляко и поставете върху клепачите си. След това се отпуснете в продължение на 20-30 минути.

Витамин Е

Поставете хладка вода в купа и добавете няколко капки витамин Е на масло като разбъркате добре. Потопете памучни тампони в тази смес и поставете на очите за 20 минути.

Краставица

Вземете две филийки от пресни краставици от хладилник и ги поставете върху очите си за 25 минути. Отпуснете се с хладните успокояващи кръгчета на очите си в кратка дрямка. Тя ще ви помогне да освежите ума си, както и вашите очи. Противовъзпалителните свойства на краставицата естествено ще помогнат за намаляване на подпухналата тъкан.

Лъжици и ледена вода

Зачервяването на очите можете да намалите с помощта на чаша ледена вода и четири лъжици от неръждаема стомана. Слагате лъжиците във водата и след това поставяте по една на всяко око, като разменяте 2 по 2 – едните на очите, а другите в студената вода. Така сменяте няколко пъти, докато видите подобрение.

Суров яйчен белтък

Отделете белтъка от жълтъка и с помощта на четка нанесете около очите. Оставете за 20 минути, за да засъхне добре и изплакнете с хладка вода. Това ще намали подпухването.

 

 

Твоите очи – уморени или красиви?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *