ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мъж се излекува от рак на стомаха със сок от пшенична трева!

Пшеничната трева убива рака!

pshenichna trevaМъж от Ирландия се излекува от рак на стомаха, въпреки прогнозата на лекарите, че му остават 3 месеца живот. 74-годишният Дани Мак Доналд разкрива, че е променил изцяло хранителния си режим и започнал да пие сок от пшенична трева. Той пренебрегнал изцяло съветите на докторите и лечението с токсична химиотерапия.

Дани разбрал, че е болен, след като един ден стомахът му експлоадирал. Той бил откаран в болница и там лекарите установили, че мъжът има сериозен проблем. Докторите предупредили пациента, че спешно трява да се подложи на химиотерапия и лъчетерапия. Той обаче отказал и категорично заявил, че ще намери начин да се излекува сам.

„Лекарите доста се ядосаха на това мое решение. Казаха ми, че след няколко седмици ще съм мъртъв. Но аз им отговорих, че техният метод ще ме убие. Бях убеден в това. 4 години след този разговор аз съм жив и здрав“, споделя Дани.

Мъжът започнал лечение с пшенична трева – преди това той е слушал прекрасни отзиви за лечебните й свойства.

„Първата седмица имах усещане за изтръпване. След това започнах да се чувствам все по-добре и по-добре. Спрях да пия таблетките, които ми бяха предписали. Месец след това самолечение болката напълно изчезна. Знаех, че съм на прав път“, спомня си мъжът.

Дани заапочнал с 28 грама пшеничен сок на ден, но вече е стигнал до 200 грама. Той успешно се е излекувал от рак!

„Знам, че лекарите не вярват в качествата на пшеничната трева… Аз обаче съм живото доказателство, че това е супер храна, която лекува!“, са думите на излекувалия се ирландец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *