ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кажи ми коя кръвна група си, за да ти кажа от какво ще се разболееш!

Американските кардиолози са скептични към взаимовръзката „кръвна група – характер“

 

болест

Затова пък те са на 100 процента уверени, че съставът на кръвта може да разкаже много неща за болестите на човека, дори за тези, които все още не са се проявили.

Според тях най-рядката – (АВ) кръвна група, която се среща само при 7 % от хората, носи в себе си най-голям риск от развитие на болести на сърцето – 23 %. Притежателите на кръвна група (В) имат 11 -процентов риск, (А) е с 5-процентов риск. А повечето хора, които родени с (0) кръвна група (43 %), могат да спят спокойно – тях практически не ги заплашват проблеми със сърцето.

Много учени са съгласни с японските специалисти, според които хората от нулева кръвна група са заплашени от астма, алергия, инсулт, кръвоизливи. Затова пък за тях не са страшни никакви неврози, тъй като нервната им система е изключително здрава и са много издръжливи.

Хората от А кръвна група рискуват да заболеят от сърдечносъдови заболявания и атеросклероза, податливи са и на вирусни инфекции. Те не трябва да се преохлаждат, да се разхождат във ветровито и дъждовно време. При преумора – умствена и физическа – трябва да си осигурят по-продължителен отдих.

Притежателите, на В кръвна група са заплашени от синдрома на хроничната умора и множествена склероза. Независимо че имунната им система е активна, добре е да се научат да се отпускат. Аутотренингът и йогата са тяхното спасение.

Хората от АБ кръвна група трябва да следят състоянието на кожата и стомашно-чревния тракт. Те по-често от другите трябва да прибягват до процедури по изчистване от шлаките. Освен това не трябва да се преуморяват, да нервничат, тъй като повече от другите са подложени на неврози и депресии, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *